Chat në shqip.dk / albachati.dk
 


Ne ket lloj chati keni mundsi te shkruani me shoqri ne at menjyr qe mundeni edhe te bisedoni me ze nepermjet mikrofonit por edhe te shiqoni njeri tjetrin me ndihmen e webcams.... dmth:

- shkruani, chatoni me njeri tjetrin
- bisedoni me ze me njeri tjetrin
- shqioni njeri tjetrin ne webcam....


Mundoheni qe te perdorni te njejtit nick me te cilet jeni te regjistruar ne Shqip.dk keshtu qe te keni identitet. Por pasi qe shqip.dk gjindet ne nji server e webchati ne server tjeter andaj duhet te njejtin nik te regjistroni ne chat dhe ne ket menyr, askush smund te keqperdor nikun e dikujt. Nikun e regjistroni duke kliku ne "Sign up!" dhe nese do te hysh me nickun e regjistruar ateher kliko ne "use userplane id" dhe ne ket menjyr te behet e mundshme te klikosh edhe passwordin.

 


Te nderuar musafir të Chatit shqip dk. Me respektin maximal ju drejtohem dhe ju lusim që t'i lexoni me vemendje kët regullore e cila është parakusht që të keni një disponim sa me të mir e te gjat tërë kohës që ju kaloni në chat.

Në chatin Shqip dk jeni të mirseardhur të gjith që deshirojn të kalojn një koh të lirë në chat. Për të kaluar një koh sa me të mir dhe harmonike në chat neve kemi nevoj për një bashkpunim sa më të mir ndërmjet mysafirve dhe bashkpuntorve në Shqip.dk chat kjo do të jet vetëm një respekt i ndersjellt që krijon një atmosfer të këndshme.
 

Perdorimi i gjuhës në chat

Ne chatin shqip dk në publik lejohet vetm gjuha shqipe ndërsa ne privat lejohet perdorimi i gjuhve tjera.Stafi i shqip dk respekton të gjith popujt dhe gjuhën e tyre me perjashtim gjuhn e armiqve.


Zgjedhja e Pseudonimit (Nickave) ne Chat

Zgjedhja e pseudonimit (nickave) në chat është e drejta personale e secilit musafir. Ne i lusim chatusit e Shqip.dk të zgjedhin pseudonimin (nick) sa më të kuptueshm per të tjert. Pseudonimi i ndonj ftyre politike është rreptisht i ndaluar. Hyrja me nick që të prezeentoj ndonj lloj firme ose chat-i sht rreptsisht i ndaluar.
 


Cfar muzike ndegjohet në chat

Ne kemi mjaft muzik shqip që mundemi të ndgjojm por nëse të tjert nuk kan asgj kundër; mundet të ndegjohet edhe muzika e huaj me perjashtim të muziks në gjuht e lartpërmenduar në 1: Nese ju merrni vrejtje nga mysafirt tjer, operatort apo administratort - se muzika juaj shkakton zhurm të padurusheme ather jeni të detyruar me lën mikrofonin.2: Dhe, gjithashtu muzik me fjal ofenduse nuk lejohet të ndegjohet eshte rrepsisht e ndalume


E drejta për perdorimin e mikrofonit në chat

Të drejtn e mikrofonit e merrni ather kur kerkoni të lshoni muzik. Me Chatin Shqip.Dk Kan te drejt secili te leshon Muziken e vet kurse ata qe kan qef ta ndegjoj muziken e atyre personave qe kan leshu Vetem duhet Ta Klickon Emrin e qati personi edhe dot ndegjohet Muzika e qati Personi.
Por Nese Administratorja apo Administratori E Heton qe ke Leshu Muzik Ofenduse Ka te drejt qe te Ndal Mic apo te Perjashton


Reklamimi ne chat

Në chatin Shqip.dk cdo lloj reklamimi rrepsisht ësht i ndaluar si me shkrim ashtu edhe me ze (mikrofon). Personat që reklamojn tek ne në Shqip.dk do të perjashtohen nga chati pa paralajmrim.


Ofendimet dhe Provokimet

Si cdo kund tjetër edhe tek ne në Shqip.dk Ofendimet dhe provokimet nuk tolerohen.Prandaj ju lutemi që të keni kujdes në perdorimin e shprehjeve te cilat mundet te vlersohen ofenduse apo provokuse. Ata që ofendojn ose provokojn do të largohen nga chati pa ndonje paralajmrim.


Ndihm për Mysafirt e chatit

Nese ju keni ardhur mysafir në chat dhe konstatoni që keni ndonj problem, mundeni t'i drejtoheni ndonje Administratori dhe të kërkoni që të ju ndihmon ne shqyrtim dhe evitimin e problemit tuaj.


Përdorimi i chatit

IM: Privat ;(nëse doni të hyni në privat me nje person - ather klickon emrin e personit(që ju keni zgjedh) dhe klickon IM)
Block: ( ësht Bllokimi i një personi që nuk ke dëshir të bisedosh me te. Me kët opsion mund ta bllokosh at person.

Dock: (ësht Kur ke dëshir të shofish m shum se një person në kamer(webcam) : klikon dock dhe atëher të qilen më shum vende për të par me shum persona në kamer (webcam).
A : ( Audio me aktivizuar mic)
V : ( Video Me aktivizuar Kameren/webcam)